DROWEB: de WordPress specialist voor oplossingen op maat

Home » DROWEB: de WordPress specialist voor oplossingen op maat

Naar welke garage ga jij het liefste met je Ford? Naar een garage die allerlei auto’s kan repareren en onderhouden? Of ga je naar een garage gespecialiseerd in Ford? Hetzelfde vraagstuk geldt voor je zakelijke website. Als je een WordPress website hebt of wilt, dan ga je naar een WordPress specialist.

Oplossingen op maat

Natuurlijk, ieder websitebureau kan een standaard WordPress website maken. Maar de kans is groot dat een standaard oplossing behoorlijk wat te wensen overlaat. Een WordPress specialist is bekend met alle mogelijkheden en draait zijn hand niet om voor bijvoorbeeld:

  • het inladen van externe vacatures;
  • aanvullende wensen op het gebied van WooCommerce;
  • een koppeling met Mailchimp;
  • downloadmodules;
  • een afgesloten deel met online trainingen en 
  • dynamische formulieren.

Daarnaast biedt DROWEB ook WordPress onderhoud.

Voorbeelden van onze WordPress websites

Dé WordPress specialist in Tilburg

DROWEB stelt alles in zijn werk om jouw website een afspiegeling van jouw organisatie te laten zijn. Dat doen we met korte lijntjes, persoonlijk contact en heel veel enthousiasme. Uiteindelijk gaat het er namelijk om dat je met je website van bezoekers klanten maakt. Wij ondersteunen dat proces graag met oplossingen op maat.

Als WordPress specialist in Tilburg staan we voor een pragmatische aanpak, gecombineerd met Brabantse gezelligheid. Praatjes vullen geen gaatjes, daarom zijn we doelgericht en praktisch: welke oplossingen leiden tot het beste resultaat?

Dit zeggen onze klanten

Lorenz de Groot

Muziekvereniging Andara

 

Onze muziekvereniging was nodig toe aan een nieuwe website. De volgers van ons orkest moeten de agenda kunnen inzien en berichten kunnen lezen. DROWEB heeft hier perfect gehoor aan gegeven.

Monique Pouwels

Peter Pouwels Meubelmakerij

 

Onze nieuwe website geeft onze nieuwe klanten een frisse kijk op de diensten welke wij aanbieden. DROWEB heeft een goed oog voor de wensen van de klant.

Eddy Spijkers

De Groene Vlinder

 

DROWEB heeft voor ons een nieuw logo ontwikkeld. Wij zijn erg tevreden over de manier van werken en natuurlijk ook over het eindresultaat! Erg fijn, professioneel maar toch gemoedelijk contact.