Met WordPress onderhoud is je zakelijke website altijd up-to-date

Home » WordPress onderhoud: je website altijd up-to-date

Je kent het vast wel: je hebt net een paar dagen eerder alle WordPress updates bijgewerkt en dan staat er opeens alweer een heel rijtje voor je klaar! Met het WordPress onderhoud van DROWEB heb je hier geen omkijken meer naar.

Waarom is WordPress onderhoud zo belangrijk?

Die WordPress updates zijn weliswaar ergerlijk, ze zijn ook essentieel voor het functioneren van je website. Ze zorgen voor een veilige en betrouwbare website zonder foutmeldingen.

Daarnaast zijn er ook nog updates van plug-ins en updates van het gebruikte WordPress thema. Deze updates bevatten vooral verbeteringen van de code. Dat lijkt misschien van minder belang, maar toch zorgen ook deze updates dat je website snel en foutloos werkt.

Jouw zakelijke website wordt door potentiële klanten bezocht. Een vlot ladende website met gedegen WordPress onderhoud zorgt er eerder voor dat deze mensen contact met je opnemen of direct bij je kopen.

Fouten in de website na WordPress updates

Het kan altijd voorkomen dat bepaalde onderdelen van een website niet goed meer werken nadat er een WordPress update is uitgevoerd. Daarom bevat het WordPress onderhoud van DROWEB ook een testronde en worden eventuele foutjes meteen verholpen.

WordPress hosting

DROWEB kan naast WordPress onderhoud ook voor de hosting van de website zorgen. Hiermee heb je één aanspreekpunt voor alle onderdelen op het gebied van je zakelijke website.

De voordelen van onze hosting zijn:

  • Jouw website op een beveiligde omgeving
  • We verhuizen je website gratis naar onze servers
  • Maandelijkse backups
  • Gratis SSL certificaat
  • Eén vast contactpersoon, altijd bereikbaar

Tevreden klanten

Monique Pouwels

Peter Pouwels Meubelmakerij

 

Onze nieuwe website geeft onze nieuwe klanten een frisse kijk op de diensten welke wij aanbieden. DROWEB heeft een goed oog voor de wensen van de klant.

Liselore Verschuren

Liselore.online

 

Wat ik het meeste aan mijn samenwerking met DROWEB waardeer, is dat ik altijd meteen word geholpen. Ik hoef me niet eerst door een telefonisch keuzemenu te worstelen en ik hoef online ook geen ticket aan te maken. Als ik een vraag of een probleem heb, word ik gewoon meteen persoonlijk te woord gestaan en wordt mijn issue direct opgelost.

Ivana de Roo

Cue-Motion

 

Fijn contact, waardoor verwerking van de website en het logo naadloos aansluit.