Home » Website vernieuwen

Een zakelijke website hoort snel, mobielvriendelijk en goed vindbaar via Google te zijn. Als dat niet zo is, is het tijd om de website te vernieuwen. In zo’n geval kun je kiezen voor aanpassingen of een hele nieuwe website. DROWEB helpt je graag met maken van deze keuze.

Ik wil een vrijblijvend gesprek

Een website moet vooral voor verkoop zorgen

Jouw zakelijke website is meer dan een online visitekaartje. Het is een middel om (potentiële) klanten te werven. Om die reden moet een website altijd up-to-date zijn. Dat is een investering, maar wel een die zichzelf dubbel en dwars terugverdient.

Nu is het niet nodig om iedere twee jaar een hele nieuwe website neer te zetten. Maar het is wel belangrijk dat een website aan de huidige eisen van gebruikers voldoet. Als dat niet meer zo is, is het tijd om de website te vernieuwen.

Lees meer over ons webdesign

5 redenen om een zakelijke website te vernieuwen

  • Het duurt lang voordat de pagina’s van de website geladen zijn.
  • De website werkt niet goed op mobiele telefoons.
  • Google kan de verschillende pagina’s van de website niet vinden.
  • De opzet van de website voldoet niet meer.
  • Het ontwerp van de website is verouderd.

In sommige gevallen is het nodig om de website volledig te vernieuwen, maar vaak kan er met de nodige aanpassingen aan de huidige website ook al een groot verschil worden gemaakt.

De vele mogelijkheden van WordPress

Welk systeem gebruik je voor je huidige website? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, van Wix, Strato, Joomla, Jimdo tot WordPress. Zelf werkt DROWEB altijd met WordPress, omdat dit CMS veruit de meeste mogelijkheden heeft.

WordPress is schaalbaar en flexibel, maar ook nog eens heel gebruiksvriendelijk. Mocht je ervoor kiezen om je zakelijke website te vernieuwen, dan raden we altijd aan om over te stappen naar WordPress, het meest gebruikte CMS ter wereld.

We zorgen ervoor dat alle data van je huidige website wordt overgezet en we leggen natuurlijk ook uit hoe je makkelijk zelf afbeeldingen en teksten kunt vernieuwen. Met WordPress kan jouw zakelijke website weer jaren vooruit!

Bekijk ons portfolio

Ben jij klaar voor de NEXT STEP?

Plan direct een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Laat je gegevens achter