Webshops

Online, Veilig & Betrouwbaar

Home » Webshops

Presenteer online jouw product

Webshops maken het mogelijk om jouw producten te presenteren en te verkopen aan een groter publiek. Bestel je bij ons een webshop, dan krijg je een webshop die je zelf gemakkelijk bij kunt houden. Wil je producten toevoegen? Of wil je toch dat ene zinnetje in de productbeschrijving aanpassen? Geen probleem. Het CMS waarin wij jouw webshop bouwen zorgt ervoor dat jij op een gebruiksvriendelijke manier jouw eigen webshop kunt inrichten.

Online shoppers kiezen voor jou

Voor een online shopper is het erg belangrijk dat hij of zij weet dat jouw webshop betrouwbaar is. Er zijn een aantal elementen die hieraan meewerken. Als voorbeeld kunnen we nemen het SSL certificaat. Ziet men een groen slotje voor de URL, betekent dat dat de website voldoet aan de veiligheidseisen. Daarnaast tellen ook het gebruiksgemak, de vindbaarheid maar ook zeker de professionaliteit een grote rol.

Eenvoudig jouw webshop beheren

Wij bouwen webshops in WordPress met het WooCommerce systeem. Dit is een online platform dat ervoor zorgt dat jij zowel de producten als de content pagina’s van jouw webshop eenvoudig kunt beheren in één systeem. Binnen dit systeem kun je in één opslag je gehele productoverzicht bekijken, bestellingen beheren en klantenbestand exporteren.

Betaalgemak op hoog niveau

Je kunt kiezen voor vele betalingsmogelijkheden binnen WooCommerce. Zo kun je ervoor kiezen om naast het gebruik van bankoverschrijvingen en iDeal ook andere betaalmethoden toe te laten. Zelfs buitenlandse klanten kunnen terecht op jouw webshop door gebruik te maken van internationale betaalmethoden als MisterCash, PayPal en Bancontant.

Waardevolle investering

Voor webshops hanteren wij geen standaard tarieven. Het tarief hangt van vele facetten af. We kijken bijvoorbeeld naar hoe uitgebreid het productaanbod is, welke betaalmethoden gewenst zijn en wat voor eventuele extra functionaliteiten er aan de webshop moeten worden toegevoegd. We maken graag een afspraak met je om al deze punten door te spreken. Zo bouwen we samen aan jouw online shop!

Wij stellen hoge eisen aan onze service en diensten

Jouw webshop oogt veilig en betrouwbaar

Je beheert je webshop in een overzichtelijk systeem

Jouw webshop blijft up-to-date

Jij verkoopt je producten, wij regelen de rest

Een professionele en persoonlijke samenwerking

Heb jij je producten al klaar staan?

Neem contact met ons op zodat we snel een afspraak kunnen maken. Aan de hand van deze afspraak kunnen we een geheel passende offerte voor je opmaken!