Home » Webshop laten maken

Verkoop jouw product online

Jouw winkel altijd bereikbaar

Webshops maken het mogelijk om jouw producten altijd en overal te kunnen verkopen. Alles in de webshop is eenvoudig bij te houden. Of het nou gaat om je voorraad, aanbod, klantenbestand of facturen. Jij kunt jouw webshop aanpassen wanneer jij dat wil!

Vraag snel een offerte aan

Geef jouw klant een veilig gevoel

Voor een online shopper is het erg belangrijk dat hij of zij weet dat de webshop betrouwbaar is. Door middel van een ‘groen slotje’ voor je websitenaam in de browser, laat je zien dat jouw webshop voldoet aan de veiligheidsvoorschriften. Daarnaast kijken we natuurlijk ook naar het gebruiksgemak, de vindbaarheid en de professionaliteit van de webshop. Zo geven jij jouw klant ook online een fijn gevoel.

Eenvoudig je webshop beheren

Iedere webshop wordt gebouwd in WordPress met het WooCommerce systeem. Dit is een online platform dat wordt gebruikt door ruim 3,5 miljoen webshops wereldwijd. Met dit systeem kun jij je gehele webshop zelf beheren. Denk bijvoorbeeld eens aan de content op de pagina’s, het productaanbod, de voorraad en het klantenbestand.

Betaalgemak op hoog niveau

Je kunt kiezen voor vele betalingsmogelijkheden binnen WooCommerce. Wij raden iedere klant aan te werken met het online betaalsysteem Mollie. Naast het toelaten van bankoverschrijvingen en iDeal betalingen is het ook mogelijk om buitenlandse klanten te laten betalen. Methodes als MisterCash, PayPal en Bancontact zijn ideaal voor een internationale klantenkring.

Waardevolle investering

Een webshop is voor ieder bedrijf dat producten verkoopt een waardevolle investering. We zien dan ook in verschillende statistieken terug dat de omzetgroei onder webshops de laatste jaren steeds stijgt met zo’n 20% per jaar. Ontdek ook het gemak van een webshop en plan een gratis kennismakingsgesprek in!

Veelgestelde vragen

Hieronder staan een aantal van de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Stel hem dan gerust via het contactformulier!

Jazeker! Ieder website die door DROWEB wordt opgeleverd is mobile-friendly gebouwd. Ook jouw mobiele bezoekers zullen dus een ultieme gebruikservaring krijgen.

We streven ernaar om een eerste opzet van jouw website binnen twee weken op te leveren. Aan de hand van deze opzet gaan we samen met jou aan het ontwerp sleutelen om tot het perfecte resultaat te komen.

Wij bouwen zeker webshops! Deze webshops zijn allemaal op basis van WooCommerce gebouwd. Dit systeem zorgt ervoor dat jij jouw webshop eenvoudig en gebruiksvriendelijk up-to-date kunt houden!

De afkorting SEO staat voor Search Engine Optimalisation. Deze Engelse term wordt in het Nederlands vertaald naar Zoekmachine Optimalisatie. Deze dienst wordt geleverd in verschillende niveaus, net wat past bij jouw organisatie.

Een website bouwen is één, maar de website moet ook goed bijgehouden worden. Denk bijvoorbeeld aan de inhoud van de website, maar ook aan de techniek en de beveiligingen. Het uitvoeren van updates, maken van backups en monitoren van gebeurtenissen is dan ook erg belangrijk. Wij bontzorgen onze klanten graag voor de volle 100%.

Ja, dat kan zeker. Het is altijd handig om alles onder één dak te hebben. Dus ook voor de domeinregistratie, hosting van je website en e-mailboxen kun je bij DROWEB terecht.

Ben je een klant bij DROWEB en heb je vragen over je website? Stuur dan een e-mail naar support@droweb.nl.

Omdat iedere website verschillend is vinden we het belangrijk om voor ieder project een stukje maatwerk te leveren. Dit maatwerk combineren we met WordPress. Hierdoor is een website betaalbaar voor ieder bedrijf of organisatie. Je hebt al een website bij DROWEB vanaf € 1.100,-.

Deze klanten gingen je voor

Klaar om jouw producten online aan te bieden?

Plan direct een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Laat je gegevens achter