Webdesign

WordPress website – Webshop & Onderhoud

Home » Webdesign

Essentieel onderdeel van jouw communicatie

Jouw website wordt door ons met passie gebouwd. Samen met jou brengen we jouw wensen, de uitstraling, doelgroep en de doelstelling van je online visitekaartje in beeld. Vervolgens gaan wij de website voor je ontwerpen en ontwikkelen. Als deze fase is afgerond krijg je de eerste opzet van je nieuwe website toegestuurd. Dat is toch gaaf!?

Je eigen website beheren

Wanneer je kiest voor een Premium website is het mogelijk dat je de content van jouw website zelf beheert. Onze websites worden doorgaans gebouwd in WordPress. Dit is het bekendste en meest gebruiksvriendelijke CMS (Content Management Systeem) over de hele wereld. De samenwerking van dit systeem met handige plug-ins zorgt ervoor dat jij altijd en overal je website kunt beheren!

Zet je bezoekers om in klanten

Yes, de bezoekers zijn binnen! Maar, wat nu? Nu is het zaak om de bezoekers om te zetten in leads. Dit doen we door jouw website conversiegericht vorm te geven. Dat houdt in dat we links, buttons en bijvoorbeeld aanbiedingen op een strategische plek plaatsen.

Gevonden worden in Google

Naast dat jouw website er goed uit moet zien is het ook belangrijk dat potentiële klanten jouw online kunnen vinden. Vindbaarheid in Google is essentieel voor een goede website. Om dit voor elkaar te krijgen werken wij met de nieuwste technieken om jouw website goed te laten scoren in de zoekmachine.

Van concept naar live

Na het intakegesprek beginnen we zo snel mogelijk aan het concept van jouw website. We ontwerpen een aantal standaard pagina’s om ervoor te zorgen dat je een goed beeld krijgt van hoe de website er uit zal zien. Na 3 aanpassingsrondes gaan we de website vullen en in orde maken om hem live te kunnen plaatsen. Op jouw ‘Go!’ lanceren wij jouw vernieuwde website!

Wij stellen hoge eisen aan onze service en diensten

Je website is geschikt voor mobiele apparaten

Je website kan beter gevonden worden

Je website is makkelijk te beheren via WordPress

Je website krijgt een professionele look

Een professionele en persoonlijke samenwerking

Ga jij voor een professionele website?

Neem contact met ons op zodat we snel een afspraak kunnen maken. Aan de hand van deze afspraak kunnen we een geheel passende offerte voor je opmaken!