Home » Webdesign

Een professionele website

Essentieel onderdeel van jouw communicatie

Geef jouw klanten een perfecte eerste indruk van jouw bedrijf en dienstverlening door middel van een professionele en moderne website. Een goede website is niet alleen fijn om naar te kijken, het schept bij potentiële klanten ook vertrouwen en het is een medium om het verhaal van jouw bedrijf naar buiten te brengen.

Vraag snel een offerte aan

Beheer je eigen website

Doordat de websites worden gemaakt in WordPress, is het mogelijk om altijd en overal jouw website aan te passen. Dit is het bekendste en meest gebruiksvriendelijke CMS (Content Management Systeem) over de hele wereld. De samenwerking van dit systeem met handige plug-ins en fijne thema’s zorgt ervoor dat jouw website altijd perfect werkt!

Zet je bezoekers om in klanten

Yes, de bezoekers zijn binnen! Maar, wat nu? Nu is het zaak om de bezoekers om te zetten in leads. Dit doen we door jouw website conversiegericht vorm te geven. Denk hierbij aan het strategisch plaatsen van sommige teksten, call-to-action elementen en aanbiedingen.

Gevonden worden in zoekmachines

Naast dat jouw website er goed uit moet zien is het ook belangrijk dat jouw potentiële klanten de website kunnen vinden. Vindbaarheid in Google is essentieel voor een goede website.

Van concept naar live

Na het intakegesprek gaan we zo snel mogelijk aan de slag. We ontwerpen een aantal standaard pagina’s om ervoor te zorgen dat je een goed beeld krijgt van hoe de website er uit zal zien. Na een aantal aanpassingsrondes gaan we de website vullen en in orde maken om hem live te kunnen plaatsen. Op jouw ‘Go!’ lanceren wij jouw vernieuwde website!

Veelgestelde vragen

Hieronder staan een aantal van de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Stel hem dan gerust via het contactformulier!

Jazeker! Ieder website die door DROWEB wordt opgeleverd is mobile-friendly gebouwd. Ook jouw mobiele bezoekers zullen dus een ultieme gebruikservaring krijgen.

We streven ernaar om een eerste opzet van jouw website binnen twee weken op te leveren. Aan de hand van deze opzet gaan we samen met jou aan het ontwerp sleutelen om tot het perfecte resultaat te komen.

Wij bouwen zeker webshops! Deze webshops zijn allemaal op basis van WooCommerce gebouwd. Dit systeem zorgt ervoor dat jij jouw webshop eenvoudig en gebruiksvriendelijk up-to-date kunt houden!

De afkorting SEO staat voor Search Engine Optimalisation. Deze Engelse term wordt in het Nederlands vertaald naar Zoekmachine Optimalisatie. Deze dienst wordt geleverd in verschillende niveaus, net wat past bij jouw organisatie.

Een website bouwen is één, maar de website moet ook goed bijgehouden worden. Denk bijvoorbeeld aan de inhoud van de website, maar ook aan de techniek en de beveiligingen. Het uitvoeren van updates, maken van backups en monitoren van gebeurtenissen is dan ook erg belangrijk. Wij bontzorgen onze klanten graag voor de volle 100%.

Ja, dat kan zeker. Het is altijd handig om alles onder één dak te hebben. Dus ook voor de domeinregistratie, hosting van je website en e-mailboxen kun je bij DROWEB terecht.

Ben je een klant bij DROWEB en heb je vragen over je website? Stuur dan een e-mail naar support@droweb.nl.

Omdat iedere website verschillend is vinden we het belangrijk om voor ieder project een stukje maatwerk te leveren. Dit maatwerk combineren we met WordPress. Hierdoor is een website betaalbaar voor ieder bedrijf of organisatie. Je hebt al een website bij DROWEB vanaf € 1.100,-.

Deze klanten gingen je voor

Ben jij klaar voor de NEXT STEP?

Plan direct een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Laat je gegevens achter