Over ons

Passie, plezier & kennis

Home » Over ons

Een frisse en jonge onderneming

DROWEB is in 2015 opgericht en in de loop der jaren uitgegroeid tot wat het nu is. Een full-service internet- & designbureau.
Het doel van ons bureau is om MKB’ers te ontzorgen en ondersteunen bij het bouwen uitbouwen van hun merk op zowel online als offline gebied. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het creëren van een website, het opzetten van een professionele webshop of het ontwerpen van een eigen huisstijl en logo.
Wij vinden het belangrijk dat we ondernemers helpen zoals we zelf ook geholpen zouden willen worden. Professioneel en kennisgericht, maar toch met een persoonlijke touch.

En dat dit alles ook nog eens voor een eerlijke prijs aangeboden wordt maakt DROWEB dé perfecte partner voor iedere ondernemer.

Onze muziekvereniging was nodig toe aan een nieuwe website. De volgers van ons orkest moeten de agenda kunnen inzien en berichten kunnen lezen. DROWEB heeft hier perfect gehoor aan gegeven.

Lorenz de Groot

Muziekvereniging Andara

Onze nieuwe website geeft onze nieuwe klanten een frisse kijk op de diensten welke wij aanbieden. DROWEB heeft een goed oog voor de wensen van de klant.

Peter Pouwels

Peter Pouwels Meubelmakerij

DROWEB heeft voor ons een nieuw logo ontwikkeld. Wij zijn erg tevreden over de manier van werken en natuurlijk ook over het eindresultaat! Erg fijn, professioneel maar toch gemoedelijk contact.

Eddy Spijkers

De Groene Vlinder

En, al zin in een kopje koffie?

Neem contact met ons op zodat we snel een afspraak kunnen maken. Aan de hand van deze afspraak kunnen we een geheel passende offerte voor je opmaken!