Over ons

Rasechte Brabantse ondernemer

PASSIE, PLEZIER EN KENNIS

DROWEB is een full-service internetbureau dat is gevestigd in de Reeshof. Dé grootste en nog steeds hardst groeiende wijk van Tilburg. Niet alleen groeit de wijk in het aantal inwoners, maar ook zeker groeit het in het aantal ondernemers. Ondernemers waar wij graag mee samenwerken.

Persoonlijke aandacht

Doordat DROWEB een klein bedrijf is, dat bestaat uit één full-time kracht en verder een aantal samenwerkende partners op verschillende expertises, geeft het ons de mogelijkheid om onze klanten ook met een flinke dosis persoonlijkheid te woord kunnen staan en te kunnen helpen met hun online visitekaartje! We komen graag bij de bedrijven langs of plannen graag een adviesgesprek onder het genot van een lekker kopje koffie (of thee natuurlijk, voor de liefhebbers).

Jonge ondernemer aan het woord

DROWEB is in 2015 opgezet als schoolproject, maar uitgegroeid tot wat het nu is. Een full-service internetbureau. Ik, Dennis van Rooij, sta momenteel als enige full-time kracht aan het roer van dit mooie bedrijf. Een rasechte Brabantse ondernemer. Geboren en getogen in Tilburg. Samen werken we aan een ondernemend Brabant waarin gemoedelijkheid toch wel het belangrijkste sleutelwoord is denk ik.

En? Al zin in een kopje koffie?

Neem dan snel contact met ons op of vul het contactformulier onderaan deze pagina in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te kunnen maken. Want zeg nou zelf… De beste gesprekken komen toch met een lekker bakje koffie!?