Home » Over DROWEB

Een fris en jong bedrijf

Professionals die werken met passie

DROWEB is in 2015 opgericht en in de loop der jaren uitgegroeid tot wat het nu is. Een full-service internet- & designbureau met een klanten bestand in Nederland en daarbuiten.

Ons doel is om MKB’ers te ontzorgen en ondersteunen bij het uitbouwen van een merk of bedrijf op zowel online als offline gebied. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het creëren van een website, het opstarten van een webshop of het ontwerpen van een logo.

We vinden het belangrijk dat we ondernemers helpen zoals we zelf ook geholpen zouden willen worden. Professioneel, klantgericht, kennisgericht met een persoonlijke touch!

En dat dit alles ook nog eens voor een eerlijk tarief wordt aangeboden maakt DROWEB dé perfecte partner voor iedere ondernemer.

Vraag snel een offerte aan

Team

Talent wins games, but teamwork and intelligence win championships.
~ Michael Jordan

Het is belangrijk om krachten te bundelen. Dat vindt ook DROWEB.

Daarom is DROWEB de samenwerking aangegaan met enkele professionals uit diverse hoeken van het werkveld om een zo breed mogelijk scala van diensten aan te kunnen bieden tot één totaalpakket. Wij zijn onze klanten graag van dienst in de breedste zin van het woord. Dat betekent dat we de klant compleet willen ontzorgen. DROWEB bestaat dus uit een samenwerking tussen het bedrijf zelf en diverse partners.

Hieronder stellen we de professionals even aan je voor.

Dennis van Rooij

Eigenaar DROWEB
Webdeveloper / Online marketeer

Marvin Schaap

Marvinschaap.nl
Graphic designer

Liselore Verschuren

Liselore.online
SEO-tekstschrijfster

Deze klanten gingen je voor

Ben jij klaar voor de NEXT STEP?

Plan direct een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Laat je gegevens achter