Home » Grafisch design

Beeldmerk dat bij jouw past

Het gezicht van jouw bedrijf

Met veel plezier en passie werken we graag aan het neerzetten van jouw identiteit. Of het nu gaat om een complete huisstijl, een logo of bijvoorbeeld visitekaartjes. Maar, DROWEB, gaat veel verder dan alleen het ontwerpen. Wij geven al onze projecten de aandacht die het verdient. Zo staan wij ook Garant voor drukwerk, websites en online marketing. We werken nauw samen met verschillende partners waardoor wij altijd een hoge kwaliteit kunnen garanderen.

Vraag snel een offerte aan

Nieuwe huisstijl of logo ontwerpen

Het logo en de huisstijl zijn essentiële facetten voor een bedrijf. Het zorgt er namelijk voor dat je herkenbaar bent voor de buitenwereld. Het is ontzettend belangrijk dat jouw bedrijf veel vertrouwen, professionaliteit en perfecte kwaliteit uitstraalt. Zie het als liefde op het eerste gezicht. De eerste indruk, daar gaat het om!

Hoe gaat dit dan in zijn werk?

Tijdens een kennismakingsgesprek zullen we samen kijken naar de wensen en eisen op het gebied van jouw uitstraling. Tijdens dit gesprek gaan we op zoek naar belangrijke zaken zoals jouw ideale doelgroep, waar je bedrijf voor staat en wat je wil uitstralen. Daarna is het tijd voor de realisatie. We bundelen jouw wensen met onze expertise en enthousiasme. Zo komen we samen tot één geheel.

Je huidige logo reviseren?

Natuurlijk is het ook mogelijk om bij je bestaande logo te blijven. Als dit een belangrijk herkenningspunt is voor de buitenwereld is dat de beste optie. Daarom bieden we ook de mogelijkheid om jouw huidige logo te laten reviseren. Samen gaan we kijken wat er veranderd dient te worden.

Drukwerk

Wanneer we dan klaar zijn met de huisstijl is het mogelijk om gelijk aan de slag te gaan met drukwerk. Denk bijvoorbeeld aan briefpapier, pennen, visitekaartjes en roll-up banners. DROWEB werkt nauw samen met een grote partner op het gebied van drukwerk. Hierdoor durven wij jou te garanderen dat je 100% kwaliteit drukwerk ontvangt.

Veelgestelde vragen

Hieronder staan een aantal van de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Stel hem dan gerust via het contactformulier!

Dat is zeker mogelijk! Onze drukpartner beschikt over verschillende technieken voor allerlei soorten drukwerk.

Onze designer kijkt naar de lettertypes en de kleuren die zijn gebruikt in het logo. Met deze gegevens kan hij ervoor zorgen dat jouw logo zo dicht mogelijk in de buurt komt van je huidige logo!

Dit is moeilijk te zeggen omdat het er vanaf hangt wat er besteld dient te worden. Voorafgaand aan een definitieve opdracht informeren we je altijd over de kosten en de levertijd.

Allereerst is het belangrijk om te weten welke doelgroep je met jouw bedrijf wil aanspreken. Daarnaast willen we ook graag weten wat het karakter is achter het bedrijf en om wat voor dienstverlening het gaat.

Het laten ontwerpen van een logo kan al vanaf € 150,-. Interesse in deze dienstverlening? Vraag dan direct om een vrijblijvende offerte via onze contactpagina!

Het kan altijd gebeuren dat je niet tevreden bent over de kwaliteit van het drukwerk. Wanneer dit het geval is gaan we met jou in gesprek om te kijken waar het aan schort en wat je graag anders zou willen zien.

Ben je een klant bij DROWEB en heb je vragen over je website? Stuur dan een e-mail naar support@droweb.nl.

Omdat iedere website verschillend is vinden we het belangrijk om voor ieder project een stukje maatwerk te leveren. Dit maatwerk combineren we met WordPress. Hierdoor is een website betaalbaar voor ieder bedrijf of organisatie. Je hebt al een website bij DROWEB vanaf € 1.100,-.

Deze klanten gingen je voor

Geef jouw bedrijf een eigen gezicht!

Plan direct een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Laat je gegevens achter